Política de privacitat

Joventut Apoderada

Benvinguda al web de la campanya “#amisim’importa”, un lloc web administrat pel Consell Valencià de la Joventut. Ací expliquem totes les mesures de seguretat que hem pres per a protegir les dades de les usuàries que visiten aquest web.

Et garantisc que el tractament de les dades es realitza complint la normativa vigent en cada moment. Concretament hi ha tres lleis que regulen les relacions entre les dos parts: el RGPD, la LOPD i la LSSI.

A continuació, t’expose les polítiques de privacitat que són aplicades cada vegada que accedeixes a l’espai i navegues per ell, faces ús dels formularis del web, etc.

Qui som?

Aquesta web forma part d’un projecte desenvolupat, principalment, pel Consell Valencià de la Joventut i l’Associació de Professionals de Joventut de la Comunitat Valenciana.

La nostra adreça web és: http://amisimimporta.conselljoventut.org.

Quines dades personals recollim i per què?

Com la gran majoria de llocs web, en amisimimporta.conselljoventut.org arrepleguem algunes dades teues per a la correcta comunicació entre tu i jo. A continuació t’explique en quin moment els arreplegue i quines dades exactament et demane en cada cas:

  • Si contactes amb mi a través del formulari de la pàgina de contacte, et sol·licite el teu nom, un email de contacte, un xicotet text que servirà com a assumpte del teu missatge, i el missatge que em vulgues enviar.
  • Si vols deixar un comentari en qualsevol de les entrades del blog, et demane el teu nom, el teu email, la teua pàgina web (si tens i vols posar-la) i el que vulgues dir en el teu comentari.

Perquè recollim les teues dades:

  • Formulari de contacte: si contactes amb mi des de la pàgina de contacte, et sol·licite el teu nom i un email per a poder contestar-te adequadament, un assumpte per a saber d’una ullada de què tracta el missatge, i el missatge que vulgues. Aqueix missatge pot ser sobre qualsevol consulta o suggeriment, per a proposar-me qualsevol cosa, sobre qualsevol cosa de la web, etc. En qualsevol cas, l’objectiu de demanar-te aquestes dades és poder contestar al teu missatge.
  • Comentaris del blog: per a poder comentar en qualsevol entrada del blog del web, és necessari que deixes el teu nom, un email de contacte, i el teu missatge. El motiu de demanar-te aquestes dades és simplement per a indicar la teua autoria sobre aqueix comentari. En el cas que el teu email estiga vinculat a un compte de *Gravatar, l’avatar que tingues es mostrarà públicament després que el comentari siga aprovat.

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Galetes

El web amisimimporta.conselljoventut.org i els seus subdominis utilitzen galetes pròpies i de tercers per a millorar l’experiència de navegació de l’usuari.

Una galeta és un fitxer de text inofensiu que s’emmagatzema en el teu navegador quan visites quasi qualsevol pàgina web. La seua utilitat és la d’emmagatzemar dades de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, etc. En cap moment emmagatzemen dades personals ni informació sensible.

Les galetes pròpies són generades per la pàgina que estàs visitant i les de tercers són les generades per serveis o proveïdors externs com Facebook, Twitter, Google, etc.

En qualsevol moment pots modificar les preferències sobre les galetes des del teu navegador: acceptar-les, bloquejar-les, esborrar-les, etc. Per a obtenir més informació de com canviar aquestes preferències, pots consultar les instruccions que proporciona cadascun dels navegadors: Firefox, Chrome, Edge, Safari.

Quant de temps retenim les dades?

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

El propietari es reserva el dret a modificar la política de privadesa en qualsevol moment sense previ avís. És necessari llegir aquesta pàgina per a saber que polítiques de privadesa s’apliquen a cada moment.